3 MM MATTEN

De systemen zijn in de loop van de jaren geperfectioneerd. Elektrische infrarood vloerverwarming is inzetbaar als bijverwarming en hoofdverwarming.

Onze elektrische vloerverwarming is inzetbaar:
  • Onder tegels en natuursteen, met een zeer geringe dikte van minder dan 3 mm
  • Onder laminaat of parket, in een droge opbouwconstructie
  • In cementdekvloeren en gietvloeren, voor bijvoorbeeld onder tapijt of marmoleum

    De elektrische vloerverwarming is een verwarmingsmat gebaseerd op een elektrische verwarmingskabel. Deze elektrische verwarmingsmat heeft een dikte van 4 mm. Wij gebruiken uitsluitend hoogwaardige materialen van Europees fabricaat. De door ons gebruikte elektrische verwarmingsmat heeft dan ook een lange levensduur.

    Doordat middels de vloerverwarming de vloer een groot oppervlak met een gelijkmatige temperatuur wordt gecreëerd, ontstaat er een infrarood vloerverwarming met een hoog comfort. Kenmerkend voor een infrarood vloerverwarming is de lange golf straling, waardoor de aanwezigheid van verwarming nauwelijks wordt ervaren. Het comfort wordt tevens verhoogd doordat er geen sprake is van (koude) luchtstromen. Hierdoor ontstaat bij een lagere luchttemperatuur al het gewenste comfort, waardoor snel 10% op de energiekosten bespaard kan worden.

    Indien elektrische vloerverwarming als bijverwarming wordt ingezet, kunnen warmte-eilanden gecreëerd worden. Hierbij wordt bijvoorbeeld alleen de zithoek en de eethoek voorzien van infrarood vloerverwarming.

  • Matten zijn leverbaar in: 0.50, 1.00, 1.50, 2.00, 2.50, 3.00, 3,50, 4.00. 4,50, 5.00, 6.00, 7.00, 8.00, 9.00 en 10.00 mtr².